Vintage horloge Pulsar V372

Horlogisch: vintage horloges voor een vintage prijs

Vintage horloge: Pulsar v372

Specificaties
Merk: Pulsar
Model: V372
Bouwjaar: eind jaren ’80
Diameter: 36mm
Type: casual watch
Materiaal: roestvrij staal
Uurwerk: quartz
Band: roestvrij staal

Het horloge
Dit Pulsar horloge is volledig gemaakt van Roestvrij staal. Hierdoor heeft het de tand des tijds goed weerstaan. Zowel de kast als het glas als de band zijn onbeschadigd. Daarnaast tikt het uurwerk ook nog perfect door. De minuten- en secondewijzer is voorzien van lichtgevende verf. Zoals gebruikelijk bij veel Pulsar horloges maakt ook dit horloge gebruik van een Seiko uurwerk.

Pulsar
Pulsar is in 1970 opgericht als onderdeel van het Zwitserse Hamilton Watch Group. In deze tijd focuste het merk zich vooral op digitale horloges. In 1978 werd het merk overgekocht door het Japanse Seiko waarvan het tot de dag van vandaag nog steeds deel van uitmaakt. Tegenwoordig focust Pulsar zich met name op het lagere tot midden kostensegment. Veel horloges van Pulsar worden aangedreven door Seiko uurwerken.

Vintage horloge: Pulsar v372

Interesse in dit horloge?
Omdat ik net begonnen ben met Horlogisch bestaat de mogelijkheid tot het direct aankopen van horloges via de site nog niet. Neem daarom contact met mij op via het contactformulier door op de onderstaande link te klikken:

http://www.horlogisch.nl/contact/

Daarnaast staan mijn horloges ook op eBay. Via de onderstaande link kom je op de officiële Horlogisch eBay pagina:

https://www.ebay.nl/usr/horlogisch

Vintage horloge: Pulsar v372